Krosane

 "I love having a croissant and a great cup of coffee... Just one cup..". Marcus Samuelsson

Tijesto

  • Brašno
  • Germa
  • 2 kašike šećera
  • 0,5 l mlijeka
  • Promiješaj u mlijeku šećer i germu, potom dodaj malo brašna i ostaviti da se diže. Kad se digne, zamijesiti s brašnom te ostaviti na toplome da se digne do željene mase.
  • Potom razvaljati i mazati rastopljenim margarinom, tako da se namaže margarin pa tijesto presavie na pola i tako četiri puta.
  • Rezati na trokutove i zamatati. Puniti i posuti sezamom po želji.
  • Peći na 200 stupnjeva oko 20-ak min.

DOBAR TEK!

 Baking with love since April 28th 2018.!
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti